dimarts, 13 de setembre del 2011

Fins quan es pot mentir als ciutadans?

Òbviament, la resposta és no es pot mentir, no s'ha de mentir. No m'agrada que em menteixin, que m'amaguin la realitat, i, en un exercici de reciprocitat, no menteixo als altres.

Tanmateix, la política està plena de mentides i de mitges veritats. I és una espiral sense límit. Exemple: quan diem que les obres dels FGC estan aturades des de juliol diem una cosa evident per als centenars o milers de ciutadans i ciutadanes que viuen a prop d'una estació o hi passen cada dia. Als seus ulls és prou clar que les obres estan aturades, no necessiten que els hi digui ningú.

Però la reacció del PSC és acusar-nos de mentiders mentre el govern municipal -en les seves mans- afirma que hi ha normalitat i fins i tot que les obres s'han intensificat. On? Sota terra? Fins quan es pot mentir als ciutadans?

2 comentaris:

  1. Fins i tot @EBOdospuntzero parla de l'aturada de les obres. El que no entec és què hi guanya el PSC local negant aquesta evidència.

    ResponElimina
  2. Desinformar als que només reben informacions via PSC i contrarrestar el possible efecte en els mitjans. Caldrà veure quina serà la notícia demà, si el nostre comunicat o la seva resposta...

    ResponElimina