dijous, 31 de desembre del 2009

I si el 2010...


I si el 2010 fos l'any de l'oblit definitiu de projectes com el Quart Cinturó? I si el 2010 fos l'any en què finalment els governs de tots tipus i colors prenguessin conciència del que suposa el canvi climàtic, dels impactes de la mobilitat poc sostenible, de la necessitat de tenir cura del rodal i de la natura...?

Avui és un d'aquells dies de demanar missatges buits i tòpics impossibles, així que, per què no? Demanem que el 2010 sigui l'any de l'enterrament definitiu del projecte del Quart Cinturó. No hem estat a temps d'aturar el tram Abrera-Terrassa, però encara podem fer molt per aturar la resta.

Com a imatge pel nou any, el calendari que des de fa molts anys (ja hem perdut el compte!) edita la Campanya Contra el Quart Cinturó, un clàssic a la venda per sufragar les despeses de les activitats reivindicatives que s'han fet durant tots aquests anys...

Per un millor 2010! Per un Vallès sense el Quart Cinturó!

2 comentaris:

  1. M' he emocionat. Especialment perquè ets una de les persones a qui admiro en la nostra lluita. A banda del que feu, per l' elegància i la tendresa amb què tu ets capaç de transmetre-ho.Gràcies Virginia!

    ResponElimina
  2. És difícil dir res que no soni a falsa modèstia, així que només gràcies. I... la lluita continua!

    ResponElimina