diumenge, 4 d’octubre del 2009

Voreres ocupades


Em preocupa i em molesta que els cotxes campin lliurement per les voreres, malmetent-les i posant en perill la gent que hi passa. Però encara em preocupa més quan ho fan els pares i mares que acompanyen canalla a l'escola.

Perquè uns quants amenacen la resta de la comunitat (no perdem de vista que, per sort, la major part de famílies van a l'escola caminant), però també pel que transmeten aquests pares i mares als seus fills i filles. Nens i nenes que deuen considerar del tot normal ocupar l'espai dels vianants i aquesta normalitat pot tenir un efecte multiplicador.

On són els camins segurs? Un projecte que s'havia d'implantar a Sabadell i que amb prou feines s'aplica a un parell d'escoles.

Sap greu carregar més feina sobre l'escola, que ja en té prou, però en un cas com aquest en què algunes famílies han renunciat a educar en la convivència i el respecte el seu paper és fonamental per acabar amb la impunitat dels conductors incívics.

I que no sigui dit que qui ha col·locat aquest senyal no està compromés amb els vianants. Com que devia sospitar que la prohibició no faria prou efecte, hi ha afegit un cartell per reforçar el missatge...

3 comentaris:

  1. Ya sé que no hay que hacer política con las desgracias. Pero el País publica hoy que el banquillo que mató a Alex tenía que haber estado fijado y no lo estaba. Quizás en el pleno se debería preguntar por el tema.

    ResponElimina
  2. Aquest matí ja hem demanat un informe sobre aquest cas. Després caldrà veure quin tipus de responsabilitat hi pot haver.

    ResponElimina
  3. Per aparcar sobre la vorera no treuen punts, oi?
    Llàstima!

    ResponElimina