dissabte, 20 de febrer del 2010

Estil Ferrusola

Des d'ahir formo part del selecte grup de gent a qui la Sra. Marta Ferrusola ha desitjat mala sort. El mèrit no és pas meu, aquesta bona dona, que va exercir de primera dama durant els 23 anys de govern de Jordi Pujol, només va parlar amb mi un parell de minuts, però en saber que era regidora "de l'Entesa" va tirar pel dret i em va etzibar com una mena de maledicció un "així doncs, que et vagi malament". 

Després va intentar justificar-se dient que ella només té presents "tres lletres", però que les porta al front, suposo que com una mena d'estrella que guia la seva acció i les seves paraules.

Deixant de banda l'anècdota, que no deixa de tenir la seva gràcia, aquest episodi, que va tenir lloc en un acte públic organitzat per una entitat sabadellenca, és una mostra del sectarisme d'una senyora que se sent reina destronada en un país que ha perdut el nord. I que en la seva croada no pot perdre cap oportunitat per combatre l'adversari, és a dir, tothom que no porti escrites "les tres lletres". En definitiva, una mostra d'un profund menyspreu per la pluralitat que es manifesta amb la manca d'elegància del seu gest espontani que certament té la virtut de la franquesa.

3 comentaris:

  1. Al·lucinant. Però saps que hi ha gent d'altres partits, del PSC per exemple, que, gràcies a les campanyes difamants de Manau, Sànchez i cia., també ens tracten com apestats.
    Tant sectarisme, de CiU o del PSC, cansa ja.

    ResponElimina
  2. Està bé que ells (elles) mateixos es desenmascarin. Tanta elegància per fora, tant glamour i tanta misèria per dins. El sectarisme és patrimoni d'aquells que es creuen tenir la veritat única i d'aquí al totalitarisme i ha un pas petit.
    Defugim-ne doncs

    Dragonet

    ResponElimina
  3. És evident que aquesta senyora no s'està de dir el que pensa. Recordo per exemple aquell memorable "l'homosexualitat, jo no sé si una tara, un defecte, un vici, o una mica de tot plegat" que va deixar anar a la tele durant el primer mandat de CiU...

    ResponElimina