dissabte, 19 de setembre del 2009

Fins quan la impunitat?

Contractacions irregulars de personal, mala gestió del patrimoni municipal, acomiadaments no procedents, criminalització de col·lectius crítics, convenis que perjudiquen la ciutat en casos com el de la Caserna o el del Castell de Can Feu, i ara també sospites d'irregularitats en l'accés a pisos socials i, el més greu, de tracte de favor envers familiars d'una regidora i una cap de servei.

Tot això passa a Sabadell. Tot això i segurament més. Però som els reis de la impunitat. Mai no passa res. En 10 anys de govern Bustos, cap regidor o regidora no ha assumit la seva responsabilitat.

Passarà ara? Em costa de creure. El mateix dia que es produïa la denúncia de les irregularitats en l'adjudicació de pisos del Complex Sant Oleguer, el portaveu del govern ja deia que no hi havia cap responsabilitat política. Ja negava la possibilitat de cessaments o dimissions. Potser hauria estat més prudent per part seva obrir una investigació rigorosa i actuar en conseqüència. Si més no, hauria estat més transparent i menys prepotent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada