divendres, 25 de setembre del 2009

Fotografia polèmica

El Punt va fer públic fa un parell de dies un intercanvi de missives entre els grups municipals del PSC i de CiU arrel d'una misteriosa fotografia. El portaveu del PSC acusava CiU d'haver fotografiat els seus regidors davant de l'Ajuntament. Sí, sí, justament això, acusava una regidora de fer una foto en el lloc més públic de tota la ciutat, la plaça de l'Ajuntament, a uns representants públics que es deuen a la ciutadania. Més públic impossible.

Què va impulsar el PSC a llençar aquesta acusació surrealista? No és pas delicte fer una fotografia a la via pública. En tot cas, caldria veure si seria denunciable el seu mal ús. Però ja directament queixar-se de sortir en una foto gairebé indica que aquesta foto devia de ser molt interessant. És el contingut de la foto el que amoïna al portaveu socialista?

O potser es tracta de zel professional. Només pot fer fotos dels regidors i regidores del govern el fotògraf contractat per alcaldia? Seria ben curiós en una plaça permanentment vigilada per diverses càmeres que tenen l'aparença de fanals però que enregistren dia i nit imatges que van directament a alcaldia, de les quals es deu fer un ús del tot correcte...

1 comentari: